avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sesizare ANI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sesizare ANI

Se poate face o sesizare la ANI si sa fie sub protectia anonimatului? Bine sa zicem k i- mi dau si datele de identitate dar va intreb exista vreun formular ceva la mana k mi se pastreaza anonimatul? Deci nu vreau in nici un fel sa se afle cine a facut sesizarea
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:39, 26 Aprilie 2017
Conform dispozitiilor art.7 din OG 27/2002, petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau în considerare şi se claseaza.
Poi si atunci cum pot face sesizarea si sa nu se afle cine a facuto?
O semnati cu numele altcuiva... glumesc, desigur. @freeelis are dreptate: petitiile si reclamatiile anonime nu se iau in considerare, decat la DNA :))
Kyandra a scris:

O semnati cu numele altcuiva... glumesc, desigur. @freeelis are dreptate: petitiile si reclamatiile anonime nu se iau in considerare, decat la DNA :))


Foarte tare! Mare dreptate aveti.:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O petitie nesemnata poate fi considerata anonima? MIXAM MIXAM Regimul petitiilor reglementat de Ordonanta 27/2002 art. 7 nu se iau in considerarea petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie om al legii Adrian Tma Adrian Tma Buna seara Vin si eu cu o intrebare Vreau sa ma bag intr-un loc unde in tara noastra e mai greu de ajuns Cunosc un om al legii sef de post chiar Care e ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa fac o sesizare la itm ptr neplata orelor suplimentare ... Maria# Maria# Trebuie sa fac o sesizare la ITM ptr neplata orelor suplimentare dar aș vrea sa fie anonima sa nu se afle ca eu am facut sesizare ptr ca eu inca lucrez acolo ... (vezi toată discuția)