avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie om al legii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie om al legii

Buna seara
Vin si eu cu o intrebare
Vreau sa ma bag intr-un loc unde in tara noastra e mai greu de ajuns
Cunosc un om al legii sef de post chiar
Care e putin cam arogant si ne cam face zile fripte
Din spusele mai multor oameni
El ar consuma produse etnobotanice si alcool
Apoi se urca la volan
Acum stiu pare greu de crezut bazandute doar pe vorba ,dar tind sa cred ca e adevarat
Deaoarece cunosc personal cativa tineri de la noi din comuna consumatori si cu ei nu are treaba umbla.si ei cu masinile drogati cu tobe sparte viteza etc dar pe ei nu ii vede
As dorii sa iau masuri dar nu stiu unde sa ma adresez ,nu vreau probleme stiti cum e in tara noastra ei au dreptate chiar daca ai tu
Din cate stiu eu se poate face un test antidoping in care rezulta daca ai consumat in ultimele 6 luni
Pot cere undeva il alt oras sa fac reclamatia sa i.se faca un astfel de test sau cum ar trebuii sa procedez?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 01:34, 11 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă susțineți că este adevărat, trebuie să faceți o sesizare detaliată (cu relatarea identității unor persoane care au cunoștință despre cele relatate, pentru a fi ulterior audiate, numere de telefon ale reclamaților - dacă le știți, faceți referire la firme, entități comerciale care au înregistrare video- dacă există, unde menționați data și ora când au fost suprinse autovehiculele și persoanele reclamate de dumneavoastră și orice alte detalii care le considerați de interes).
Sesizările le puteți face la:
- DIRECȚIA GENERALĂ DE PROTECȚIE INTERNĂ ([ link extern ]
- DIICOT în județul dumneavoastră ([ link extern ]
-DIRECŢIA GENERALĂ ANTICORUPŢIE ([ link extern ] )
După ce faceți sesizările în scris, și le trimiteți prin poșta, ori telefonic (dar să cereți număr de înregistrare), apoi așteptați 30 de zile (maximum 45) de zile pentru a primi răspuns la sesizări. De reținut că în sesizare este obligatoriu a se trece datele dumneavoastră de identitate, inclusiv CNP-ul, pentru a fi luată în considerare, conform art. 7 din ORDONANȚA nr. 27 / 2002 privind reglementarea activității de solutionare a petitiilor, care prevede:
Articolul 7 - Petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau în considerare și se claseaza, potrivit prezentei ordonante.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2020
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare reala sau nu !!?? romalex romalex Buna ziua,am nevoie de putin ajutor,in ultimile trei luni cineva a facut 4 sesizari la politia locala,acestia au venit in control,eu am cerut sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Sesizarile anonime sunt legale? 32aly 32aly As dori sa stiu cat sunt de legale sesizarile anonime la ITM? Din punctul meu de vedere nu ar trebui acceptate atat timp cat persoana in cauza nu se ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)