avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare termen proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare termen proces

Am primul termen la un proces cu o asociatie de locatari, referitor la plata unei sume restante, precizez ca este fondul, as vrea sa aman acest termen sa mai castig putin timp si nu stiu ce motiv as putea gasi.Are cineva o idee ?Dar nu pentru angajare avocat.
Cel mai recent răspuns: boggieuk , utilizator 20:50, 23 Aprilie 2017
Amanarea judedatii se poate face prin invoiala partilor(art.221NCPC),cand cauza nu este in stare de judecata(art.220NCPC),sau ptr.lipsa de aparare(art.222NCPC),acestea sunt singurele motive legale.
Sau pot sa cer expertiza contabila si apoi renunt la ea pe motiv ca nu pot sa o platesc financiar....precizez ca ma judec in lipsa procesul fiind in alt oras.
Da, singura varianta de amanare expertiza ar fi dar trebuie sa o cereti in intampinare.
am cerut in intampinare proba cu expertiza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata intretinere bloc mireladolta mireladolta buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr0o prbl. daca puteti.pe data de 19 decembrie 2013 am fost chemat la judecatorie fiind dat in judecata de asociatia ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la primul termen de judecta! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!Doresc sa stiu ce-i de facut in situatia in care nu ma pot prezenta la primul termen de judecata,in calitate de parat.Multumesc! (vezi toată discuția)
Judecata cu asociatia de proprietari cherim cherim am fost data in judecata de asociatia de proprietari pentru restanta intretinere si vreau sa fac o cerere de intampinare pentru ca nu sunt lamurita cu suma ... (vezi toată discuția)