avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar o casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar o casa

Cum pot cumpara o casa batraneasca,cu teren aferent de 300mp,daca nu exista decat un act din 1928 in care scrie toti proprietarii care au locuit .
Cel mai recent răspuns: dana.bors , utilizator 18:59, 23 Aprilie 2017
Vanzarea-cumpararea imobilelor se face in baza titlului de proprietate,cadastru, carte funciara.nici un notar nu poate sa va autentifice un contract de vanzare cumparare imobil fara aceste acte,ar fi lovit de nulitatae absoluta.
Corect ,dar daca aceste acte nu sunt ,care este procedura ?Proprietarul actual este decedat ...traieste doar sotul...iar nepoata este plecata in alta tara(acestia ar fi singurii mostenitori )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil, mostenitori inamici Sylvania Sylvania As vrea sa cumpar un teren de marime si pret modest, insa cred am intrat intr-o situatie dificila. Titlul de proprietar inca apartine unei persoane decedate. ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren fara acte de proprietate eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren impreuna cu o casa batraneasca. Proprietarul are acte de proprietate, cadastru, doar pe o parte a terenului, mai ... (vezi toată discuția)
Cum renunt la o actiune in justitie? (antecontract de vanzare) cocoon cocoon In urma unei consilieri vicioase cu un avocat am inaintat actiune in justitie pentru vanzarea unui imobil catre o nepoata careia voiam sa gasesc o cale de a-i ... (vezi toată discuția)