avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Posturi Departament Tehnic Electronica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Posturi Departament Tehnic Electronica

Este legal din punct de vedere al legislatiei ca un Departament Tehnic de Electronica sa functioneze fara a avea un post de Inginer (in acte), ci doar posturi de tehnician?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DorinG , utilizator 14:38, 23 Aprilie 2017
Nu exista niciun text de lege care sa prevada o astfel de obligativitate,
Multumesc pentru raspuns! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare alcida20 alcida20 Buna, am si eu o nelamurire: sotul meu a fost angajat pentru o perioada de 2 luni la o firma pe functia de tehnician retele de telecomunicatii; la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)
Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)