avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... retragere plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

retragere plangere penala

buna ziua,
In noiembrie anul trecut am facut o plangere penala pentru distrugere de bunuri unei persoane care a intrat in curtea matusii mele si i-a taiat 4 pruni si 1 salcam pe motiv ca erau pe hotar si tineau umbra
am sesizat organul de politie prin aceasta plangere si matusa mea ar dori sa o retraga ;zice ca nu ar vrea sa aibe conflict cu vecinii (asta fiind unul cu mare vocatie la bautura ,sperie pe toata lumea din sat)
De la politie nu am primit nici un fel de instiintare stiu doar ca au fost acolo si au vazut paguba;acum el a plantat prunii si matusa mea doreste tetragerea plangerii;
cum sa o formulez? ma ajutati?
multumesc mult
Trebuie sa mearga matusa la politie si sa dea o declaratie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu si distrugere dapontestefan dapontestefan Buna ziua, Ieri dimineata o vecina m-a rugat sa o las sa taie o craca din salcia din curtea mea care trecea peste gard in curtea acesteia.Am fost de acord ,cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie. stau ... CipZec CipZec Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie. Stau la parter intr-un bloc de locuinte, iar zilele trecute vecinul de la etajul 1 a plantat un salcam ... (vezi toată discuția)
Despagubire pomi taiati, distrugere gard, intrare in terenul personal milikutza milikutza Mama mea detine un teren de 36 prajini intr-un sat din neamt, iar un vecin care nu este in hat cu acest pamant a distrus gardul pe o latura care dadea intr-un ... (vezi toată discuția)