avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizite firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizite firma

Buna seara,

Doresc sa stiu daca o firma al carei administrator, adica eu, are cazier fiscal, poate "cumpara" o alta firma ( activa si fara probleme fiscale ) si daca aceasta din urma isi poate desfasura activitatea in mod normal.

multumesc
Cel mai recent răspuns: maz , utilizator 08:42, 4 Octombrie 2017
o societate cu asociat unic nu poate fi asociat unic in alta societate. in mod normal se solicita cazierul fiscal si pentru firma si pentru asociati sau administratori
avand cazier fiscal nu puteti fi asociat sau administrator in alta firma. la infiintare sau schimbarea asociatilor se solicita cazierul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate Mariana2008 Mariana2008 Buna ziua Am o societate aflata in dizolvare, care are datorii (dobanzi , penalitati) la directia financiara. Firma se afla in dizolvare din anul 2007. ... (vezi toată discuția)
Insolventa IleanaGavrila IleanaGavrila Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca pot infiinta o firma noua daca am fost asociat unic al unei firme care a intrat in insolventa ,sau care este perioada ... (vezi toată discuția)
Nedepunere bilant anual Constantin Popovici Constantin Popovici Sotia este asociat unic al unui SRL din 2009 . In 2010 , dupa ce a achitat forfetarul de pe vremea aceea a decis sa nu mai lucreze pe ea . In urma unei ... (vezi toată discuția)