Buna ziua,
Sora mea a decedat in martie 2016, fetita ramanand la noi acasa ( bunicii si matusa materna).Casnicia s-a incheiat din cauza decesului surorii mele, chiar daca ultima decizie judecatoreasca a fost culpa comuna, cu decizia ca minora sa ramana la domiciliul mamei, plus pensia alimentara de la tata. In luna aprilie, 2017, tatal m-a dat in judecata pentru a schimba domiciliul copilului,in malta, acolo unde locuieste impreuna cu actuala concubina, cu care are o fetita de aprox,.. 2 ani ( relatie ce s-a desfasurat in timpul casniciei cu sora mea), dar si impreuna cu cei 2 baieti ai ei. In decursul anului, am fost la autoritatea tutelara, toata ancheta inchizandu-se cu refuzul acordarii plasamentului, pe motiv ca tatal nu este de acord. Mentionez ca in acest an, tatal nu a luat legatura cu fetita, nu a trimis pensia alimentara. Pe data de 26 suntem chemate la judecatorie pt interogatoriul fetitei,. Conteaza acest pas? Mentionez ca fetita nu vrea sa plece la tata, are 8 ani, in decurcul vietii tatal a fost acasa doar de 4-5 ori maxim. nu au nici o legatura afectiva. Aveti idee in ce consta acest interogatoriu ? va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
Martonze , utilizator
17:42, 24 Aprilie 2017