Buna ziua! Sotia mea a nascut pe 2 octombrie 2015. Lucreaza in invatamant, profesor suplinitor, si la data respectiva era angajata pe perioada determinata prin prelungirea contractului de munca pana la data de 31 august 2016. A intrat in CIC la 18 ianuarie 2016 pe o perioada de 2 ani. Acum postul ei i se atribuie de la 1 septembrie 2017 unei alte persoane, astfel ca sotia mea nu se mai poate intoarce la serviciu. Mentionez ca nu i s-a mai prelungit contractul de munca si in perioada 1 sept. 2016 - 31 august 2017 pentru ca nu si-a facut angajare la Inspectoratul scolar. Cineva mi-a spus ca daca contractul de munca a fost suspendat, ea are dreptul sa se intoarca la serviciu pt. perioada ramasa, adica 8 luni din an, cat a fost suspendat din ianuarie pana in august 2016. Cine greseste, noi sau unitatea scolara?
Codul Muncii la art.49 alin.5 prevede ca, de fiecare data cand in timpul perioadei de suspendare a contractului intervine o cauza de incetare de drept a contractului individual de munca, cauza de incetare de drept prevaleaza.
De asemenea, potrivit art.56 alin.1 lit.i C.mun., c.i.m. inceteaza de drept la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata.