avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract in caz de deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract in caz de deces

Buna,

As avea nevoie de putin ajutor. Tatal meu si-a facut un abonament la o firma de telefonie mobila cu un telefon in rate. Acum el a decedat si am pus o cerere de reziliere a abonamentului impreuna cu o copie a certificatului de deces. Toate bune si frumoase contractul a fost reziliat dar de curand am primit o somatie de plata in numele lui de la o firma de recuperari. Ar trebui sa platesc aceasta somatie sau ce ar trebui sa fac?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adrianl91 , utilizator 21:26, 24 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Au trecut cam 8 luni de la decesul tatalui meu. Nu s-a facut inca succesiunea.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefon in caz de deces devilrebecca devilrebecca Buna ziua, as avea nevoie de un pic de ajutor. Bunicul meu a avut un abonament la o firma de telefonie ( telefon fix). Acum cateva luni din pacate a ... (vezi toată discuția)
Factura de telefon neplatita mihaela_2289 mihaela_2289 buna ziua. am si eu o problema si nu stiu cum se va termina, asa ca am nevoie de putin ajutor. firma X avea 2 asociati. respectiva firma avea un abonament ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila mihay27 mihay27 Buna seara.Am si eu o problema putin mai delicata dar va rog mult sa imi raspundeti. In anul 2007 tatal meu a facut la cosmote 2 abonamente dintre care unul ... (vezi toată discuția)