Buna seara! Astazi am primit un semn de la tatal copilului meu...dupa 6 ani. mi.a trimis o imagine pe viber factura de la posta unde scrie negru pe alb ca a depus pensia de intretinere pentru 2 luni .Eu am depus mai multe plangeri penale pentru abandon de familie - in total are de achitat pentru 32 luni - de cand am deschis procesul pentru pensia alimentara. Vreau sa stiu ce se intampla daca refuz primirea banilor...Nu sunt toti,nu ca nu am avea nevoie de ei...cred ca vrea sa se sustraga cumva ... In acesti peste 6 ani nu a sunat o data sa intrebe de copil si nu i.a trimis niciodata nimic... Un sfat va rog.Multumesc!
Nu aveti dreptul de a refuza acesti bani. Pentru recuperarea restantelor il executati silit sau depuneti plangeri penale. Oricum fapta exista, a fost savarsita si va suporta consecintele. Singura varianta in care nu va raspunde este aceea in care achita datoriile.
Astept sa se redacteze Anexa I de la Judecatorie pentru a.l executa in tara unde locuieste si lucreaza .... dar totodata maine au program cei de la Parchet si am deja de 4 zile plangerea scrisa....Voi merge inainte ! Va multumesc !