avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acțiune în instanță înmatriculare auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acțiune în instanță înmatriculare auto

Buna ziua. Mă poate ajuta cineva cu un model de acțiune în instanță pt înmatricularea unei mașini? Menționez că acum un an jumatate am cumpărat un autoturism neînmatriculat, cu nr roșii, iar la poliție când sa scot al doilea nr mi au zis că figurează furata din Belgia. De atunci până acum de tot așteaptă răspunsul autorităților belgiene, dar nimic. De la pol mi au zis că pot cere în instanță înmatricularea.
Cel mai recent răspuns: mstyle , utilizator 23:19, 25 Ianuarie 2023
Atat timp cat nu primiti solutia finala de la autoritati privitor la statutul bunului mobil,nu se justifica actiune in instanta care in situatia data,ar dispune solutie defavorabila dv
Staruiti la politie sa urgenteze clarificarea statutului vehiculului
Daca nu primiti document care sa ateste ca auto nu este furat,nu puteti sa finalizati procedura de inmatriculare auto si eventual va revine dreptul sa ridicati pretentii impotriva vanzatorului vehiculului
Ați ajuns la o rezolvare in legătura cu cazul respectiv? Ma confrunt cu aceiași situație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inscriu o masina care apare ca furata din strainatate? Deny113 Deny113 Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine intr o problema. In dec 2015 am cumparat un autoturism de la o pers fizica din Romania cu contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmatricularii unui autoturism costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism care a fost inmatriculat provizoriu in Romania pe o perioada de 90 de zile de catre cel de la care am cumparat-o ,dupa ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)