avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot fi amendati proprietarii care lasa cainii sa-si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot fi amendati proprietarii care lasa cainii sa-si faca nevoile pe trotuar?

Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea: locuiesc la curte si aproape in fiecare zi gasesc materii fecale de caine in fata portii.Ce pot face?Unde sa ma adresez?
Am facut observatii vecinilor care scot cainii pe strada pentru a-si face nevoile, dar se pare ca bunul simt lipseste cu desavarsire.
Si eu am caine, dar are locul lui special amenajat in curte,casa nu il scot pe strada sa-si faca nevoile.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 13:28, 19 Septembrie 2009
:D Un raspuns nejuridic: turnati otet in fata portii.
am incercat cu piper,dar degeaba....incercam si cu otet...:D
dar nu exista nicio reglementarea in ceea ce priveste cresterea animaleor in mediul urban?
Am omis in intrebarea mea, sa specific, faptul ca locuiesc in oras.
Conform legii ar trebui sanctionati contraventional stapanii acelor caini insa este greu de demonstrat daca nu sunt prinsi in flagrant!:D
Solutia propusa de Gabriela este cea mai adecvata!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare amenzi stapani caini Antoanela Geaman Antoanela Geaman Scriu acest mesaj deoarece chiar mi se pare inadmisibil sa facem slalom printre fecalele de caine pe aleile dintre blocuri sau case.Mai ales ca acestea provin ... (vezi toată discuția)
Blocare acces proprietate privata (curte) mamy_gabi mamy_gabi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa aflu cum pot sa-mi rezolv urmatoarea problema: locuiesc la curte, iar in fata portii sunt mereu parcate autoturisme, care ... (vezi toată discuția)
Inaltime legala gardulet ioana_livia ioana_livia Buna dimineata. Vin si eu cu o intrebare..locuiesc la parterul unui bloc. in fata geamului am amenajata o portiune de pamant pe care sunt plantate flori. as ... (vezi toată discuția)