avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie sediu!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie sediu!

Buna ziua, va rog frumos daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri:

1.Daca o perioada de timp o SC are sediu intr-un loc si are autorizatie de functionare, daca se muta din acel sediu trebuie sa isi faca o noua autorizatie de functionare care sa fie valabila pentru noul sediu?

2.daca intr-un sediu dunt doua firme care au acelasi administrator e nevoie de 2 autorizatii de functionare separate? Firmele au activitati diferite.

3.Cum se poate afla daca o SC detine in mod legal o autorizatie de funtionare?

Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: FrauD , utilizator 09:09, 26 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc solicita autorizatie de functionare, dar proprietarul spatiului (aflat in insolventa) are datorii mari fata de bugetul local Andrei Lucian Ionut Andrei Lucian Ionut Buna ziua, in primul rand, M-am confruntat cu un caz special, si am primit 2-3 puncte de vedere diferite de la juristi si avocati, fara o explicatie foarte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare punct de lucru madalina_elena44 madalina_elena44 Buna ziua tuturor. Va rog am si eu cateva intrebari: 1. O societate comerciala cu sediu intr-un oras si cu alte puncte de lucru in alte orase trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Aviz functionare primarie Endelus Endelus buna ziua, am si eu o nedumerire in legatura cu un aviz de functionare eliberat de primarie pentru un spatiu comercial ( vanzare de haine). care este perioada ... (vezi toată discuția)