avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... INCADRARE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

INCADRARE

Buna ziua.
Lucrez intr-o institutie publica (primarie), am o vechime in aceeasi functie de 24 ani. As vrea sa stiu daca incadrarea - Inspector grad principal, clasa 47, gradatia 5 - este corecta.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:58, 27 Aprilie 2017
Adica dvs sunteti, de 24 de ani, incadrat in functia publica de inspector gradul profesional principal? Refuz sa cred asa ceva. Din punctul de vedere al gradatiei de vechime incadrarea este corecta, din punct de vedere al gradului profesional, daor daca ne spuneti ce vechime aveti in specialitatea studiilor superioare (teorietic, la 3 ani del aultima promovare ar trebui sa vi se organizeze examen de promovare in grad superior). Clasele de salarizare n-au nici o aplicabilitate practica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul in urma promovarii in grad profesional kgkg kgkg saptamana aceasta sustin examen de promovare in grad profesional a functionarilor publici. sunt inspector clasa 1 grad Principal treapta 3 gradatia 3, clasa ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa profesionala Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt Functionar public in momentul de fata incadrata in functia de publica de referent, clasa III, grad profesional superior, clasa de salarizare ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)