avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca art.81 alin 8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca art.81 alin 8

Buna ziua
am o intrebare
in cazul in care am o demisie de la un angajat "conform art.81 alin.8 din codul muncii va aduc la cunostinta ca doresc incetarea raporturilor de munca incepand cu data de 01.05.17"
in acest caz, cu ce data inceteaza contractul de munca?si ce scriu in decizie?
aveti un model?
Cel mai recent răspuns: Daliborka , utilizator 19:20, 26 Aprilie 2017
multumesc
deci doar deciziile de sanctionare pot fi contestate in termen de 30 zile, restul deciziilor in 45 zile

si in acest caz , cum trebuie procedat cu angajatii?
sa isi faca cerere de demisie cu preaviz sau cu art 81 alin 7 ?
Sa-si faca cerere de demisie , iar angajatorul poate mentiona pe cereri ca renunta total /partial la preaviz (art.81 alin.7 c.mun.)
multumesc
si cum va arata cererea angajatului?

Subsemnatul, …………………………….. CNP ………………….., domiciliat………. in …………,Str. …………….., Nr ….. va rog prin prezenta sa luati act de demisia mea, incepand cu data de 29.05.17, perioada 01.05.17-28.05.17 , constituie preavizul de 20 de zile lucratoare. Mentionez ca ultima zi lucratoare la sc...srl este 28.05.17

Data
28.04.17 Semnatura angajat.......

Angajator :
a)aprob renuntare totala la preaviz incepand cu 01.05.17 conform art 81 alin 7
b)apob renuntare partiala la preaviz incepand cu 10.05.17 cnform art 81 alin 7?

Suna destul de bine modelul prezentat de dvs.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim conf art 81 alin 7 anieta anieta Buna ziua inca o data, Revin cu o alta intrebare, cu privire la incetarea CIM conf. art 81 alin 7 din Codul Muncii: Se poate face incetarea CIM a unui ... (vezi toată discuția)
Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Demisia floana floana Mi-am dat demisia( fara preaviz ) de la firma unde am lucrat. Decizia de incetare ( am primit-o cu posta acasa) [quot] este cu data de 02.05.2011 cu art. 79 al ... (vezi toată discuția)