avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plângeri făcute în numele altei persoane.Legal sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plângeri făcute în numele altei persoane.Legal sau nu?

Soțul meu este angajat al M.A.I, mătușa mea depune plângeri peste plângeri în numele bunicii mele, întrebarea mea este următoarea;poate aceasta fi trasă la răspundere în vreun fel?Dat fiind că mătușa nu are nicio calitate (curator, etc), că nu are domiciliul la adresa bunicii, cum o pot face să înceteze , dat fiind că pentru soțul meu este destul de jenant să fie chemat săptămâna de săptămâna să de-a explicații în fața superiorilor? Menționez că toate plângerile s-au dovedit a fi nefondate, însă aceștia spun că trebuie să le dea curs.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: cotoilauraligia , utilizator 22:08, 26 Aprilie 2017
este polițist, jandarm? Deoarece, fapta nu are legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu trebuie să dea nici un fel de explicații superiorilor până la terminarea/încetarea urmăririi penale.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate întâmpla dacă ești prins cu o cantitate nesemnificativă de droguri de mare risc? ContSters483221 ContSters483221 Un prieten a fost prins zilele astea de niste jandarmi cu un sfert de pastila ce se incadreaza la categoria drogurilor de mare risc. El a fost dus la sectie ... (vezi toată discuția)
Persoana muscata de caine akiss1989 akiss1989 Buna ziua! Va deranjez cu o problema destul de intortocheata(mai precis cu multe necunosute). Totul a inceput luni 13.05 cand matusa mea insotita de ... (vezi toată discuția)
Inducerea în eroare a organelor judiciare alex242 alex242 În anul 2019 am avut un vecin voiajor care a locuit doar o lună în bloc ( în chirie). In această perioadă am avut un conflict cu vecinul in cauza si ... (vezi toată discuția)