Buna seara,am si eu o intrebare. Dupa moartea bunicului meu, casa acestuia ar fi trebuit impartita in trei....sora mea,eu si unchiul nostru. Bunicul a avut trei copii,dintre care doi au decedat . Unchiul meu a declarat ca nu renunta la partea lui de mostenire,decat daca eu voi semna ca renunt. Am fost nevoita sa renunt,ca sa nu se imparta casa,astfel incat casa a revenit ca mostenire surorii mele. Inainte de a deceda bunicul,in curtea casei, pe locul bucatariei de vara,eu am construit o camera,hol,bucararie,baie...unde locuiesc cu cei doi copii ai mei.Practic am modificat bucataria de vara Nu s.au facut acte pe numele meu,atunci.Odata cu renuntarea la partea mea de mostenire,sora mea a devenit mostenitoare si pe constructia facuta de mine. De curand ea a cunoscut un barbat,si are de gand sa se marite . Ma puteti ajuta cu un sfat? ,Ce pot face in acest caz? Exista riscul sa fim dati afara,eu si copiii mei? Sora mea imi poate dona bucataria de vara...care e prinsa in proiect,contract,pe care eu am modernizat.o? Ce solutii sunt? Multumesc mult!!!
Va multumesc pt raspuns,nu m.am gandit nici o clipa ca se ajunge asa. Daca sora mea se casatoreste cu respectivul domn, exista posibilitate sa beneficieze si el de aceasta mostenire? Sa ajunga sa fue si ek proprietar?