avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren fara acte

Doresc sa cumpar un teren care apartine unui batran, acesta fiind singurul supravietuitor al familiei (neamului), dar care nu are acte de proprietate pentru el (nu s-a facut nicio succesiune de-a lungul timpului).
Exista vreo posibilitate de a intra in posesia acestui teren (cumparare cu "acte de mana", concesiune, etc.) ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaela6202 , utilizator 08:13, 27 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cristitotora cristitotora Unchiul si matusa mea au ingrijit o familie de batrani care nu au avut mostenitori , mostenind de la ei un imobil printr-un contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren fara acte de proprietate eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren impreuna cu o casa batraneasca. Proprietarul are acte de proprietate, cadastru, doar pe o parte a terenului, mai ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan, ultimul proprietar acuma 33 de ani! agape_exc agape_exc Buna ziua!Am si eu o dilema!Si anume,vreau sa cumpar un teren intravilan(gradina),terenul respectiv nu sa mai lucrat de 30 de ani,si nici impozit nu s-a mai ... (vezi toată discuția)