avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare

Unchiul si matusa mea au ingrijit o familie de batrani care nu au avut mostenitori , mostenind de la ei un imobil printr-un contract de vanzare cumparare cu intretinere.
Batranii mai detineau un cavou care nu face obiectul contractului da v. c. .
Cum trebuie procedat pentru a intra in posesia cavoului.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 19:51, 2 Decembrie 2009
buna seara!
nu pot intra in " posesia cavolului".
respectivii le-au facut cumva si vreun testament?
daca nu au facut testament, atunci cavoul va reveni mostenitorilor legali.
batranii nu au mostenitori
Atunci concesiunea cavoului va inceta, posesia revenind statului.
Intrucat nu au mostenitori si nu v-au facut testament , succesiunea va deveni vacanta si toate celelalte bunuri sau proprietati ale defunctilor vor intra in patrimoniul statului.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare loc de veci Furcoi Florentina Furcoi Florentina Bunica mea a decedat în anul 2006,înainte de deces a cumpărat de la parohia Ciorogîrla un cavou cu 6 cripte, iar pe act sunt trecuţi ca moştenitori cei 3 ... (vezi toată discuția)
Anulare drept proprietate urmat de testament AdrianJ AdrianJ Buna ziua Va rog a ma ajuta in legatura cu o problema. Este vorba de un unchi (fratele bunicului) care este casatorit de 60 ani cu matusa. Aceasta are o ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare ulterioara unui testament Relu73 Relu73 Mă numesc [editat] si sunt din Alba Iulia.Eu si fratele meu am întretinut cu bani si alte bunuri ani de zile un unchi si o mătusă care nu au urmasi si ... (vezi toată discuția)