avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie publica deschisa cu strigare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie publica deschisa cu strigare

Buna ziua. Intrebarea noastra este:
In cazul in care prima licitatie a fost anulata deoarece nu s-au indeplinit conditiile de participare, care este procedura de urmat pentru organizarea celei de-a doua licitatii si care este perioada de timp necesara pentru repetarea acesteia?

Alte discuții în legătură

Licitatii cu faza finala electronica mariusdrasovean mariusdrasovean Buna seara, Am participat la o licitatie cu faza finala electronica organizata de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior. In urma ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate anula o licitatie? astazi trebuia sa ... Teo 24 Teo 24 In ce conditii se poate anula o licitatie? Astazi trebuia sa particip la o licitatie,pretul de incepere fiind de 75% din prima evaluare!Eu am facut oferta ... (vezi toată discuția)
Licitatie castigata cu o societate de stat anulata alexko86 alexko86 Buna ziua, sunt intr-o situatie \"bizara\" as putea spune, mai exact am participat la o licitatie pentru inchirierea unui spatiu comercial de la o societate ... (vezi toată discuția)