avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla in ce stadiu sunt cercetarile la politie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla in ce stadiu sunt cercetarile la politie

Buna ziua.
In luna Noiembrie mi s-a spart garajul de 2 ori in 2 zile una dupa alta. In prima zi am chemat politia s-a luat amprente s-a notat posibilii infractori in procesul verbal de constatare cu tot ceea ce s-a furat de acolo. Din cauza ca in prima noapte nu au reusit sa fure tot au revenit a doua noapte. Dar surpriza lor a fost ca eu am reusit sa golesc garajul inaintea lor. Iar cand au venit a doua noapte nu au mai avut ce sa fure si in schimb i-a observat vecinii si i-au fugarit dar nu i-au prins in schimb i-a vazut cine sunt. Am chemat din nou politia si impreuna cu vecinii i-am zis cine sunt infractorii. A doua zi am fost iar la politistul care mi-a luat si prima zi declaratia si mi-a zis sa stau linistit ca se rezolva ca ei demult ii urmaresc pe cei 2 care mi-au spart si mie garajul ca mai au si alte spargeri. Si de atunci nu mai stiu nimic dar politistul respectiv ma duce cu vorba ca sa astept ca ii vor prinde. Dar nu stiu ce sa cred. Ce pot face? Stiu sigur cu martori cele 2 persoane care au fost si au spart garajul. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:08, 27 Aprilie 2017
Solicitati oficial prim procurorului parchetului responsabil sa va comunice stadiul cercetarilor,
eventual solutia dispusa in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - parte vatamata, declaratii, recuperare prejudiciu anla2 anla2 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri si daca se poate si cu unele sfaturi, in urmatoarea situatie: Anul trecut in iunie am lipsit mai mult de ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinta Vladadrian22 Vladadrian22 Buna ziua. Mi-a fost spart apartamentul si am sesizat politia . Au venit au constatat, au luat probe si au plecat . Si de 2 ani nu am fost chemat la politie ... (vezi toată discuția)