avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata

Buna ziua, va rog daca e posibil sa-mi dat-ti un sfat. Intr-un dosar de revizuire am renuntat la judecarea cauzei. Instanta a admis cererea de renuntare dar a dispus sa platesc cheltuieli de judecata unor intervenienti in interes propriu carora prin sentinta care am solicitat sa fie revizuita s-a respins cererea de interventie in interes propriu ca fiind persoane fara calitate procesuala activa (exceptia lipsei calitatii procesuale am invocat-o). M-ar interesa sa aflu cum sa procedez sa formulez recurs s-au apel, deoarece ma simt nedreptatita intrucit consider ca daca am renuntat la judecarea cauzei a ramas valabila sentinta a carei revizuire am cerut-o si prin care s-a respins cererea de interventie. Cu respect va multumesc.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:38, 28 Aprilie 2017
hotararea pronuntata in revizuire nu mai poate fi atacata, este definitiva.
cheltuielile de judecata le datorati deoarece, chiar daca ati renuntat, intimatii au avut cheltuieli ocazionate de apararile pe care au trebuit sa le formuleze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru procesual in revizuire vasilema vasilema M-ar interesa sa aflu daca in cazul in care intr-un dosar de succesiune s-a respins cererea de interventie in interes propriu al unor intervenienti care nu ... (vezi toată discuția)
Participarea intervenientilor in interes propriu la proces fara ca cererea sa fie timbrata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti intr-o problema. Am avut un proces constatarea calitatii de mostenitor in care niste persoane terte (nici rude nici ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie in interes propriu ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, m-ar interesa sa aflu daca in cazul in care o cerere de interventie in interes propriu intr-un proces civil a fost respinsa (exceptia lipsei ... (vezi toată discuția)