avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... program minor- neprezentare la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

program minor- neprezentare la proces

buna seara..stie cineva sa ma lamureasca si pe mine..amproces pe 4 mai pentru program vizitare minor in orasul tulcea iar avocata pe care am angajat.o nu se poate prezenta la proces pentru ca are alte dosare la constanta..mentionez ca si eu si avocata locuimin constanta..ce se poate intampla daca nu ne prezentam pentru ca am cerut mutarea procesului la constanta..multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:37, 30 Aprilie 2017
Buna ziua. Probabil avocata v-a explicat procedura dar dvoastra mai vreti o opinie ca sa fiti sigur/a. Avand in vedere ca deja s-au pus in scris toate solicitarile/apararile formulate de ambele parti, daca s-a solicitat de una din parti judecata in lipsa atunci instanta va dispune si fara prezenta partilor. Pe ce motiv ati solicitat stramutarea pricinii?
pe motivul k atunci cand a inceput procesul eram insarcinata intre tim am nascut iar copilul mic are 4 luni..mentionez k acumamangajat aceeasi avocata care m.a reprezentat in procesul de divort.numai ca noi locuind in constanta s.au suprapus proocese
Procesul merge mai departe sau se va suspenda daca nu va fi prezenta nicio parte la judecata.
Vorbiti cu avocata ca poate dura cam 20 de minute sa va explice tot pe scurt si daca intra in detalii se ajunge la 40 de minute ca sa intelegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate muta un proces in alt oras? paladan paladan stimati avocati, sunt din Onesti , divortata, cu un copil de 5 ani care mi-a fost incredintat in ingrijire printr-o hotarare judecatoreasca data de tribunalul ... (vezi toată discuția)
Mutarea procesului in alta localitate b00nikutzu b00nikutzu Sunt student la Bucuresti si am primit citatie de prezentare la Judecatoria Turda, in calitate de petent. Pot cere stramutarea procesului la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Stramutare agnes20 agnes20 Mi s-a facut cerere de stramutare a recursului la ICCJ si in dreptul dosarului apare art40.alin.2CPC (1)Cererea de strămutare se judecă în camera de ... (vezi toată discuția)