avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren agricol

Mama mea impreuna cu o sora si un frate au recuperat un teren agricol in momentul in care a fost restituit .Terenul a fost vindut cu chitanta de mina urmind ca persoana care a cumparat sa continue demersurile de vinzare la un notarDin pacate nu s-a ocupat la timp, Mama mea,sora ei si fratele ei au murit .Acest teren agricol nu este mentionat in actele de succesiune.Intrebarea este, va rog ,sa ne spuneti ce obligatii avem sau daca putem sa refuzam acest lucru? Nu exista nici o dovada legala ca am fi mostenitori de acest teren.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocatura Amza , Avocat 23:53, 27 Aprilie 2017
Buna ziua. Inteleg ca exista un titlu de proprietate emis in baza legii 18/1991? Actualul posesor, neproprietar poate formula o actiune impotriva dvoastra chiar daca nu apare terenul pe certificatul de mostenitor. Chitanta de mana nu reprezinta o dovada a dreptului de proprietate dar reprezinta si poate fi asimilata unui antecontract de vanzare-cumparare si poate fi solicitata obligarea instantei de a pronunta o hotarare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lua dreptu meu lilianadudau lilianadudau buna ziua.numele meu liliana.va rog sa ma indrumati mai exact cum trebuie sa procedez.in 2007 tatal meu a decedat avind in posesie un teren intravilan.noi find ... (vezi toată discuția)
Vinzare ilegala ContSters113558 ContSters113558 am fost citata de un reclamant care doreste obtinerea unei hotariri de la instanta care sa tina loc de act de vinzare cumparare a unui teren agricol. A anexat ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului??? julius.jr julius.jr in conditiile enumerate mai jos se mai poate emite ord. prefect?? 1-casa construita in 1965,fara acte dar cu acord parinti, cu perete comun cu casa ... (vezi toată discuția)