am fost citata de un reclamant care doreste obtinerea unei hotariri de la instanta care sa tina loc de act de vinzare cumparare a unui teren agricol. A anexat titlul de proprietate comun a 4 frati asupra terenului anul 2009 si o dovada de vinzare cumparare notariala an 2001 de care eu nu am stiut asa cum pretinde el, din care rezulta ca acest teren agricol i s-a vindut de unul din frati(sora) contra sumei de 600 lei pe care i a incasat sora,iar eu trebuie sa trimit un inscris asa cum scrie pe citatie si nu stiu ce raspuns ma avantajeaza in sensul ca nu ma intereseaza suma incasata de sora ci faptul ca trebuie sa platesc drumul ,cazarea etc in cazul in care voi fi chemata la semnarea contractului de vinzare cumparare
Daca nu sint de acord cu vinzarea nu mai cheltui cu deplasarea si procesul nu are finalitate cred,daca sint de acord cu tranzactia facuta atunci intreb: e posibil ca instanta sa ma oblige sa merg sa semnez actul de vinzare cumparare si atunci voi suporta cheltuielile cu deplasarea,cazarea si timpul meu pierdut fara a primi nimic in schimb? cum e mai bine?va multumesc
Daca tot vreti sa ajutati sa se rezolve trimiteti acordul dvs. prim posta pe adresa instantei( eventual in intampinare spuneti ca sunteti de acord cu actiunea)..Daca nu vor sa va suporte cheltuieleile , nu va duceti si lasati sa aprecieze instanta.
buna seara!
pt a nu va deplasa dvs puteti da unui alte pers o procura speciala in baza careia sa va reprezinte in respectivul dosar, si sa precizati in procura ca manadatarul dvs poate sa incheie si tranzactie in numele dvs.
Teren agricol
Moteck
Mama mea impreuna cu o sora si un frate au recuperat un teren agricol in momentul in care a fost restituit .Terenul a fost vindut cu chitanta de mina urmind ca ... (vezi toată discuția)