avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat de grefa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat de grefa

Buna seara. Într,-un proces de punere sub interdicție la cat timp după depunerea la registratura a cererii se poate solicita certificat de grefa? Menționez ca acest certificat de grefa îmi este util in alt proces . Mulțumesc anticipat celor ce îmi vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:35, 29 Aprilie 2017
Ny exista reguli fixe,depinde de volumul de munca al instantei ,modalitatea aleasa de a solutiona cererile privind eliberarea certificatelor de grefa,a hotararilor legalizate etc.Sunt instante care elibereaza certificatul de grefa imediat dupa depunerea actiunii,altele au una sau doua zile pe saptamana in care elibereaza etc.Cel mai bine este sa va informati in prealabil dand un telefon la arhiva/registratura instantei respective.
Mulțumesc mult pentru răspuns.
După ce depuneți cererea puteți să solicitați certificatul de grefa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa corinuta corinuta As dori sa stiu ce inseamna? Va multumesc (vezi toată discuția)
Functioneaza registratura si arhiva judecatoriei in vacanta? doru anghel doru anghel am 2 probleme cu judecatoria sect 6 unde am pe rol un dosar pt divort (am avut o infatisare in iunie si urmeaza alta in septembrie) -vreau o copie ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - cum intru in posesia hot de divort ? calin_nechitag calin_nechitag In urma cu ceva timp am divortat si as dorii sa stiu care este modalitatea de a-mi ridica sentinta de divort de la Judecatorie. Daca este un model de cerere ... (vezi toată discuția)