avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Negatii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Negatii

Buna ziua,
As dori sa va rog sa imi spuneti legislatia care reglementează ce se întâmplă când un consumator primeste o negație de înlocuire a unui produs.
Ce optiuni are? Înlocuire produs/banii inapoi/alt produs. Este obligat sa ia acelasi produs daca este pe stoc sau poate sa aleaga din cele 3 variante?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: haller , utilizator 09:30, 28 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 443/2003 unombun unombun Salut, Ma intereseaza mai multe aspecte ale legii: -vanzarorul este obligat sa preia un produs pentru a-l trimite in service,chiar daca exista service in ... (vezi toată discuția)
Termenul de 10 zile pentru retur in cazul unui produs schimbat, diferit sierra sierra Un produs X are garantie 2 ani. Produsul este defect. Consumatorul face mai multe retururi la care se inlocuiesc produsele in urma constatarii ca sunt ... (vezi toată discuția)
Produs defect inlocuit cu alt produs similar ElenaCristinaStoica ElenaCristinaStoica Buna seara, Am achiztionat o perie de par in urma cu 1 an si jumatate care mi s-a defectat si ulterior m-am prezentat la magazinul furnizor cu produsul in ... (vezi toată discuția)