avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare restaurant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare restaurant

Bună seara,

Intentionez sa cumpăr o afacere la cheie si anune un restaurant. Sincer nici nu stiu de unde sa incep sau ce trebuie sa fac!
Din cate stiu in primul rand trebuie sa-mi deschid o societate, exista un ghid pas cu pas care sa fie totul 100% legal si corect ? Imi este sincer frica sa caut pe google pentru ca pot fi gresite / teapa !
Ma poate indruma cineva ? Ce trebuie sa am in vedere sa verific daca restaurantul este legal si are toate autorizatiile ( si care sunt acestea )

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:34, 29 Aprilie 2017
Verificați situația contabilă pentru a vedea mai întâi dacă societatea ce deține restaurantul nu are datorii la stat sau la alți creditori (verificați dacă nu are procese pe rol). Apoi, verificați dacă are avizele necesare și alte aspecte specifice activității de restaurant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma videochat daria2010 daria2010 care sunt pasii pentru a deschide o firma de videochat?:frantic: (vezi toată discuția)
Pentru achizitionarea unui imobil la ce trebuie sa fiu atenta? NONIE NONIE Buna zuia tuturor.Ajutati-ma va rog cu niste sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unui imobil. As vrea sa cumpar un apartament intr-un bloc vechi de la ... (vezi toată discuția)
Noile cerinte 2007 ptr infiintare magazin camy2555 camy2555 Ma tot gandesc de vreo 2luni ce afacere sa deschid,mi-au trecut prin cap tot felul de idei:magazin alimentar in cartier(deja vadul este format a fost un ... (vezi toată discuția)