avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Am urmatoarea situatie. Sunt angajata cu norma de 2 ore/zi si un salariu brut de 892 lei. Am doua popriri pe salariu, in cadrul a doua dosare executionale. As vrea sa stiu cum se face poprirea in acest caz, tinand cont ca venitul este sub venitul minim pe economie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexcon , utilizator 17:19, 3 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Si asta e valabil chiar daca salariul respectiv este pe o norma de 2 ore/zi? Mentionez ca nu am alt venit.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu, angajat cu 2 ore/zi patriciaadina patriciaadina Buna ziua. Am un angajat cu o norma de 2 ore/ zi , salariul brut de 265 lei , venit net 221 lei . Am primit adresa de infiintare a popririi pentru el. As dori ... (vezi toată discuția)
Poprire salar angajat liliigretz liliigretz Buna ziua, am primit astazi o comunicare-adresa infintare poprire pentru un angajat, in care scrie:\\"In temeiul art.452 cod procedura civila va comunicam ... (vezi toată discuția)
Popriri pe un salariu net de 600 lei gabivoch gabivoch Avem un angajat cu contract de munca pe perioada nelimitata, cu timp de lucru 4 ore/zi. Salariul brut este de 800 lei iar salariul net a fost in luna martie de ... (vezi toată discuția)