avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare garsoniera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare garsoniera

Buna ziua eu am o casa cu un etaj ,la etaj se afla o garsoniera de 30 mp ,intrebarea mea pot sa vand doar separat doar garsoniera care se afla la etaj,?
Buna ziua,
DA!
trebuie sa fac niste acte anume ceva ? sau pot sa vand fara acte fara nimic ?scuzati-ma dar nu ma pricep mai deloc.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren cu constructie TheoPopescu TheoPopescu Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un teren de 110 mp care are pe el o constructie cu suprafata la sol de 74 mp. Terenul nu are o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cota parte Racolciuc V Racolciuc V Buna ziua, Un bloc de 4 etaje, cu 24 de garsoniere pe nivel (a cate 21mp) a fost mansardat tot cu 24 de apartamente (a cate 50 mp) diferenta de 30 mp fata de ... (vezi toată discuția)
Casa construita fara autorizatie de constructie? yoyo_s2007 yoyo_s2007 Buna ziua, Parintii mei au un teren in bucuresti. Pe acel teren era o casa de 3 camere paianta, care este trecuta in acte. Pana aici totul e ok. Dar s-au ... (vezi toată discuția)