avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desmostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desmostenire

Am un băiat din prima căsătorie de 24 ani ,iar din căsătoria a doua tot un băiat de 9 ani eu iam plătit pensie alimentara timp de 12 ani de când a inplinit 18 ani nu îmi da nici măcar un telefon după divorț am lăsat și jumătatea mea de apartament băiatului doar verbal ,cu actuala soție care am al doilea băiat am construit o casa și as vrea sa nu intre în posesia nici unui bun .Ce pot sa fac ca băiatul din prima căsătorie să nu aibă nici un drept.?
Cel mai recent răspuns: Viorelpiele , utilizator 14:41, 30 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire georginica georginica Eu si sotul meu nu avem copii, in schimb sotul are un copil dintr-o alta casatorie. Intrebarea mea este ce fel de contract juridic, care nu poate fi atacat ... (vezi toată discuția)
Mostenire Kevin obr Kevin obr Ce trebuie facut ca copii din prima casatorie sa nu mosteneasca nimic din ce am dobandit din a doua casatorie in care am alti 2 copii. Mentionez ca in urma ... (vezi toată discuția)
Contract atacabil? calapodsud calapodsud Buna ziua! Amurmatoarea intrebare Sunt copil din prima Casatorie a tatalui.Parintii au divortat si tata s-a recasatorit in alt judet cu o femeie care la ... (vezi toată discuția)