avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua - divort rapid din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua - divort rapid din strainatate

Sunt căsătorită in Romania dar eram separați de trei ani eu acum locuiesc în Germania și vreau sa divorțez de el dar acum iubitu meu care sunt cu el vrea sa ne căsătorim cum pot face sa divorțeze intro luna pentru că el este cetățean străin

Va rog sa mă ajuți să îmi spuneți cum pot sa divorțez mai repede pentru că eu in Romania nu pot merge
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2017
gi-jane2, moderator
Se poate cu avocat sa va reprezinte daca aveti acte de resedinta in strainatate.

Av. Claudiu Lascoschi
Baroul Bucuresti

Ultima modificare: Duminică, 30 Aprilie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bună ziua. Nu puteți obține divorțul asa repede decât dacă amândoi soții sunteți de acord cu acest lucru. Pentru a nu va deplasa personal în tara trebuie sa faceți dovada ca aveți reședință în străinătate și veți putea fi reprezentata prin avocat. Av Stanciu Alina ( București)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la distanta este posibil ? eu am domiciliu de 5 ani in ... GabrielCodreanu91 GabrielCodreanu91 Divort la distanta Este posibil ? Eu am domiciliu de 5 ani in uk, sotia in Romania. Suntem amandoi de acord sa terminam casatoria. Se poate face fara ca eu ... (vezi toată discuția)
Divort DeliaLazarescu81 DeliaLazarescu81 Buna ziua.Se poate divorta in Romania in conditiile in care sotia are dubla cetatenie(romana si germana) iar sotul doar cea germana,acesta din urma renuntand ... (vezi toată discuția)
divortul se pronunta automat dupa sentinta de separare legala in italia? denisa25 denisa25 buna ziua! daca s a constatat separparea consensuala in Italia, divortul nu este finalizat? Tribunalul din Roma a hotărât separarea legala , intre timp s a ... (vezi toată discuția)