avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... libere peste norma luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

libere peste norma luni

Lucram in schimburi si liberele peste norma luni se cer pe grafic la inceputul luni,iar daca schimbam liberul angajatorul spune ca nu mai aparem cu luna intreaga la stagiu de cotizare la casa pensiei.E posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: gheorghe7 , utilizator 12:36, 1 Mai 2017

Subsemnatul ________________________________________ angajat la ___________ in Departamentul_______________ cu nr. marca __________ va rog sa-mi aprobati schimbarea liberului aferent lunii ___________ din data de ______________ in data de _____________ pentru rezolvarea unor probleme personale.
Am fost informat ca plata generata de modificarea liberului se va efectua in luna urmatoare, si de asemenea, imi asum faptul ca in luna ______________ anul ________ stagiul de cotizare la Casa de Pensii nu va fi complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea timpului de munca missbeauty missbeauty In calitate de angajator, sperand ca situatia grea in care ne aflam este temporara, nu doresc sa reduc din personal. In schimb as dori sa stiu daca este legal ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca miron cristina miron cristina Daca lucrez cu jumatate de norma mi se va calcula la vechime ca si la o norma intreaga?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pentru pensie anticipata partiala la vechime se aduna si jumatatile de norma lucrate peste programul normal de 8 ore/zi? lia sfercea lia sfercea Va rog sa-mi raspundeti : in cazul pensiei anticipate partial pt. femei nascuta in mai 1958 si care trebuie sa indeplineasca ca stagiu complet de cotizare 31 ... (vezi toată discuția)