avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren fara acte

Buna ziua!

Mama mea detine un teren extravilan in Ilfov. Din cauza unor probleme pe la primarie, nu reusim sa facem cadastru si intabulare pe respectivul teren. Tot ce detine este actul de proprietate. Intelegem de la cei de la primarie, cel care se ocupa de cadastru ca pe lotul respectiv au fost niste greseli efectuate in planul cadastral si este dat la refacut, problema ce dureaza de aproape 3 ani.
Intrebarea mea este daca putem vinde acest teren si fara a avea cadastru si intabulare realizat, sau daca trebuie sa asteptam pana aceste documente s-ar putea realiza.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:41, 2 Mai 2017
Buna ziua,
Fara cadastru si intabulare nu se poate vinde.
Puteti incheia un antecontract specificand CLAR situatia.
Fara intabulare si documentatie cadastrala nu puteti face nimic.
Nici antecontract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si cadastru georgi802005 georgi802005 Buna ziua, Mama mea detine un teren intravilan de aprox 11.600 mp, pentru care in anul 2008 a contactat o firma de cadastru pentru intocmire ... (vezi toată discuția)
Rectificare cadastru MonaT MonaT Buna ziua!Apelez la dumneavoastra pentru a obtine o sugestie de a iesi din impasul in care ma aflu.Am un teren extravilan intr-un sat din Ilfov,pentru care am ... (vezi toată discuția)
Modificare plan parcelar emmatei emmatei salut Supun atentiei vostre urmatorul subiect In 2005 impreuna cu sora mea am cumparat un teren ( contract de v-c cadastru intabulare...). Acum ea doreste ... (vezi toată discuția)