avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime ca PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime ca PFA

Urmeaza sa angajez o persoana care are atestat de traducator şi a lucrat ca PFA - traducator la diferite firme.

Perioada cat a lucrat ca PFA este vechime in munca. Ce documente ar trebui sa-mi prezinte in acest caz ?

Vă mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 2 Mai 2017
Activitatea prestata in calitate de PFA nu constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pfa traducator autorizat IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna seara! Din 2003, functionez ca traducator autorizat de MJ, cu contracte punctuale cu firme si persoane fizice. Am cotizat la pensie in continuu, in ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca / carte de munca electronica robdin2007 robdin2007 Buna ziua, Imi puteti va rog spune cum procedez pentru a obtine o adeverinta din care sa reiasa vechimea in munca nemaiexistand carte de munca ... (vezi toată discuția)
Vechime recunoscuta in invatamant lowpy lowpy Buna ziua, Urmeaza sa ocup un post didactic universitar si am cerut recunoasterea vechimii acumulate in domeniu ca angajat in alte companii in vederea ... (vezi toată discuția)