avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatie amoroasa cu unchiul sotului decedat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatie amoroasa cu unchiul sotului decedat

In urma cu doi ani mi-a murit sotul si acum un an a murit matusa sotului(sotia fratelui soacrei mele).De curand am inceput o relatie cu unchiul sotului meu(fratele soacrei mele):D...Credeti ca incalc o lege mentinand relatia(nu suntem rude de sange)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 09:43, 21 Septembrie 2009
Nu incalcati vreo lege..relatiile intre rudele prin alianta( afini), nu este interzisa de lege.Legea interzice casatoriile intre rudele intre care exista consangvinitate, pana la gr. sapte...Daca nu va opreste nimic, nici din punct de vedere moral, este treaba dvs. Au mai fost si sunt destule cazuri similare, chiar si intre rude de sange, din pacate.
Nu se incalca nicio lege...ramane la latitudinea dvs. ce veti face in continuare! B-)
~ Conținut șters la cerere ~
Nici macar moral-crestina: nu sunt rude de sange. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in proces calina2001 calina2001 Eu sunt nepoata unchiului Vasile ( fratele lui tata de sange ) , care a decedat. Sotia lui Ana, matusa prin alianta, are un proces cu o vecina din bloc. As ... (vezi toată discuția)
Bunuri proprii - mostenitori sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o problema matusa mea a decedat acum 24 de ani sotul iei a decedat acum 14 ani sotul iei a facut cerere in baza legii fondului funciar ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . rudele cele ... ALEXANDRU BUJOR ALEXANDRU BUJOR Verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . Rudele cele mai apropiate in viata sintem 5 verisori primari veniti din tati care sint frati cu tatal ... (vezi toată discuția)