avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doi asociati la doua firme diferite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doi asociati la doua firme diferite

Buna ziua.
Intrebarea mea pt dvs ar fi: impreuna cu sotul am un S.R.L. si dorim sa mai infiintam inca unul .Este posibil, avand in vedere ca primul este suspendat?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 15:59, 2 Mai 2017
Depinde ce urmari a avut suspendarea firmei; Solicitati ambii cazierele fiscale si vedeti daca aveti inscrieri in ele; atunci veti avea raspunsul;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunerea situatiei financiare anuala pe anul 2011 carramia carramia Buna ziua, Am infiintat in 2006 o societate comerciala impreuna cu fostul meu sot , cetatean italian, amandoi asociati cu drepturi 50%, dansul fiind ... (vezi toată discuția)
Afacere noua someone_black someone_black Buna ziua, Numele meu este Alexandru in varsta de 20 de ani si impreuna cu un prieten vrem sa ne deschidem o firma de prestari servicii in domeniul IT. Ambii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere monica_paus monica_paus O chestiune cu raspuns greu: eu si sotul meu - cu care sunt in divort - am incheiat un contract de inchiriere (eu si el in calitate de proprietari) cu un SRL ... (vezi toată discuția)