avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Retragere acord functionare cafenea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Retragere acord functionare cafenea

Buna ziua, in urma cu 4 ani, pentru schimbarea obiectului de activitate a spatiului comercial pe care il detin la parterul unui bloc de locuinte, am avut nevoie de acordul vecinului care se afla deasupra spatiului comercial. (precizez ca este spatiu comercial destinat din contructia blocului).Dupa ce am investit multi bani in acest spatiu, acum dumnealui ma tot ameninta ca vrea sa isi retraga acordul, fara a avea un motiv anume, el fiind si chirias in apartamentul in care locuieste.Poate sa faca acest lucru?Chiar si dupa atata timp? Multumesc frumos

[editat la cerere]
Ultima modificare: Miercuri, 3 Mai 2017
Admin, administrator
Buna ziua, acordul vecinilor este necesar la infiintarea firmei. Cum dumnealui este chirias, acordul a fost dat de proprietar, iar activitatea nu il deranjeaza in mod deosebit, tot ce poate face e sa va dea in judecata, dar sa aduca dovezi ca activitatea firmei ii lezeaza vreunul din drepturi/ calitatea vietii etc. Cu stima, echipa Reinvent Consulting
Ultima modificare: Vineri, 30 Iunie 2017
REINVENT CONSULTING, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere terasa cafenea catalinmuraru catalinmuraru Buna ziua, am o cafenea situata la parterul unui bloc de locuinte, precizez ca spatiul in care este cafeneaua este spatiu comercial destinat din contructia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru deschiderea unui cabinet stomatologic cu radiologie ... diana_16_04 diana_16_04 Buna ziua! Pentru deschiderea unui cabinet stomatologic cu radiologie intr-un spațiu ce are din punct de vedere juridic statutul de “spațiu comercial” ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial parter bloc catalinoctavian catalinoctavian Buna ziua, La parterul blocului unde locuiesc a functionat o alimentara ,ulterior acesta inchizandu-se. Parterul blocului este din constructie prevazut cu ... (vezi toată discuția)