avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie

Buna ziua.cum se poate face ca un divort sa ramana confidential? In sensul ca viitorul sot sa nu stie ca a fost casatorita atunci cand se depun actele? Se poate cere ca acest lucru sa fie confidential? Va rog. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters407086 , utilizator 21:01, 2 Mai 2017
Buna ziua.
Nu si este si necinstit fata de viitorul sot sa nu stie trecutul celuilalt!
La depunerea actelor trebuie depusa si copie de pe sentinta de divort ramasa definitiva.
Motivele personale face imposibil acest lucru.nu este vorba de "necinste"
Buna seara,
Legea este CLARA! La solicitarea incheierii unei casatorii se depun, printre altele, si copii de pe sentintele de divort daca este cazul. Va sfatuiesc sa nu incercati sa nu o depuneti pentru ca ati savarsi o infractiune si oricum afla primaria sa nu va incheie casatoria.
Daca aveam de gand sa nu o depun nu mai puneam intrebarea :)
Va multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie în penitenciar Simonadobrin Simonadobrin Am divorțat în Spania dar încă nu am schimbat buletinul.pot depune actele pt cununie viitorul soț (care e in penitenciar) cu sentința definitivă de ... (vezi toată discuția)
Netranscrierea casatoriei in alt stat cristiina cristiina buna ziua m-am casatorit in italia cu un cetatean italian am facut si divortul dar nu am transcris nimic in romania.acum vreau sa ma recasatoresc in tara cu un ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean american in romania dragancristina29 dragancristina29 buna seara!!ma intereseaza ce acte ar trebui pt o casatorie mixta ....el este american si vrem sa ne casatorim in Romania......si daca am viza de flotant in ... (vezi toată discuția)