Am intententat divort, am solicitat incredintarea spre crestere si educare a fiului meu minor, in varsta de 4 ani, actiune cu care fostul meu sot este de acord. In ce priveste pensia alimentara, sotul meu, care mai are un fiu dintr-o alta casnicie, adult, student, caruia i-a platit pensie alimentara pana la varsta majoratului, cere sa se tina cont de faptul ca mai are si fiul cel mare in intretinere. Nu poate face dovada platii pensiei alimentare catre fiul major, deoarece de cateva luni, sotului meu i s-a schimbat incadrarea din angajat, in pensionar ISU, pensia sa nefiind grevata de plata pensiei alimentare. Fiul major pentru a beneficia in continuare de pensie alimentara, pana la finalizarea studiilor, are obligatia de solicita in instanta acest drept, nu? Daca nu exista un dosar, cu aceasta solicitare, fiului meu minor ce procent din pensie ii va reveni? Sotul meu este in prezent plecat din tara, nu s-a prezentat la primul termen stabilit de instanta, acesta este angajat ca sofer de tir, deci realizeaza si alte venituri in afara de pensie. Cum pot demonstra ca acesta are si calitatea de angajat, necunoscand firma cu care are semnat un contract de angajare? Pensia se aplica tuturor veniturilor realizate? Sotul meu intentioneaza sa ascunda acest aspect, de angajat, motivand absenta sa de la proces, prin intermediul avocatului ce il reprezinta, ca se afla intr-o calatorie in interes turistic.