avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe masina

Buna seara. Am si eu o intrebare , am cumparat o masina in luna noiembrie 2016 si iam scos doua rânduri de nr. rosii (unul fiind scos deja de proprietarul anterior), in luna ianuarie am fost la primărie cu fiscalul de la primul proprietar sa o trec in evidență în vederea inmatricularii. Acum nelămurire mea este: de când plătesc impozit?de la data scoaterii nr. rosii sau de la data imatricularii definitive ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sorina_elena , utilizator 12:51, 30 Mai 2017
Platiti impozit pe autoturism incepand cu 1 ianuarie 2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare al3cksutz al3cksutz Am nevoie de un sfat, daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema. In urma cu aproximativ 2 luni am cumparat un autoturism, adus din strainatate, ... (vezi toată discuția)
Impozit auto numere provizorii mamitzoiu mamitzoiu Buna ziua,in 2012 am adus un autoturism mot de 1.6 am scos 2 randuri de nr provizorii,nu am mai inmatriculat o ca nu am mai avut timp(sunt sofer TIR),anul ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)