Buna seara. Pe scurt am un canal de youtube unde fac niste tutoriale. Pot sa pun un link de donatii prin Paypal? Nu am firma, nici ONG (zicea cineva pe alt forum ca fara ONG nu e legal) si nici nu am bani sa fac asa ceva. Este legal sau nu? Incerc sa aflu si mereu se raspunde contradictoriu de nu mai inteleg nimic. Pe paypal am un card expirat (nu mai am altul dar am inteles ca pot cumpara direct cu paypal de pe anumite magazine).
Ca să ne putem forma o opinie cât de cât avem nevoie de niște precizări. Cât de mari vă gândiți să fie...donațiile? Cam ce sumă sperați să adunați lunar/trimestrial?
Ne puteți spune ce tematică au acele tutoriale?
Pai donatiile sunt donatii, doar nu o sa cer eu o suma. cat vrea omul, 1 leu, 2 lei, 30 de bani. Nu sper nimic, cat o fi o fi. Tutoriale orga. Totusi sunt tone de youtuberi, daca va uitati care au link de donatii, vorbesc de romani nu alte nationalitati. Mira-m-as ca ei sa plateasca ceva sau sa aiba ONG.. Oricum ma las pagubas, daca nu gasesc un raspuns concret, nu ma risc. Normal ar trebui sa fiu scutit, am handicap de grad grav dar nu stiu sigur. Mai bine lipsa. Multumesc de informatii. De umblat nu am cum deoarece sunt nedeplasabil.
Ong, taxe
manipex
Buna seara!
Daca as infiinta un ong , as putea sa impun membrilor sa achite lunar o anumita taxa si membrilor ce ajuta sa cresc numarul de membrii sa le ... (vezi toată discuția)