avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Donatii Paypal - legal sau nu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Donatii Paypal - legal sau nu

Buna seara. Pe scurt am un canal de youtube unde fac niste tutoriale. Pot sa pun un link de donatii prin Paypal? Nu am firma, nici ONG (zicea cineva pe alt forum ca fara ONG nu e legal) si nici nu am bani sa fac asa ceva. Este legal sau nu? Incerc sa aflu si mereu se raspunde contradictoriu de nu mai inteleg nimic. Pe paypal am un card expirat (nu mai am altul dar am inteles ca pot cumpara direct cu paypal de pe anumite magazine).
Cel mai recent răspuns: widad , utilizator 12:09, 6 Mai 2017
Ca să ne putem forma o opinie cât de cât avem nevoie de niște precizări. Cât de mari vă gândiți să fie...donațiile? Cam ce sumă sperați să adunați lunar/trimestrial?
Ne puteți spune ce tematică au acele tutoriale?
Pai donatiile sunt donatii, doar nu o sa cer eu o suma. cat vrea omul, 1 leu, 2 lei, 30 de bani. Nu sper nimic, cat o fi o fi. Tutoriale orga. Totusi sunt tone de youtuberi, daca va uitati care au link de donatii, vorbesc de romani nu alte nationalitati. Mira-m-as ca ei sa plateasca ceva sau sa aiba ONG.. Oricum ma las pagubas, daca nu gasesc un raspuns concret, nu ma risc. Normal ar trebui sa fiu scutit, am handicap de grad grav dar nu stiu sigur. Mai bine lipsa. Multumesc de informatii. De umblat nu am cum deoarece sunt nedeplasabil.
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2017
viomusicstudio, utilizator
oare gresesc?eu stiam ca donatiile sunt donati nu se impoziteaza
Puteți să vă documentați și aici:
[ link extern ]
multumesc!nu se specifica nicaieri ca DONATIILE se impoziteaza!fiscul oltean?exista in Romania fisc moldovean,ardelean maghiar ragatean,etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoarele materiale primite de o persoanã fizicã de la un ong se impoziteazã ?! ContSters256593 ContSters256593 Nu am un loc de muncă şi muncesc ocazional la ferma deţinută de un ong. Pentru munca depusă primesc alimente şi îmbrăcăminte. Nu primesc bani. Sunt ... (vezi toată discuția)
Forma juridica pentru un proiect de strangere de fonduri prin sponsorizari arenamieilor arenamieilor Scopul demersului este obtinerea de finantare sub forma de donatii/ sponsorizari pentru diferite proiecte individuale prin intermediul unei platforme online ... (vezi toată discuția)
Ong, taxe manipex manipex Buna seara! Daca as infiinta un ong , as putea sa impun membrilor sa achite lunar o anumita taxa si membrilor ce ajuta sa cresc numarul de membrii sa le ... (vezi toată discuția)