avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intampinare la cerere in anulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intampinare la cerere in anulare

Buna ziua, cu putin timp in urma am castigat un proces cu un debitor, pe ordonanta de plata. Pana la afisarea solutiei, acesta a achitat debitul si a facut apoi cerere in anulare precizand ca suntem de rea credinta si nu am mentionat acest aspect instantei. Pot face intampinare la cererea in anulare prin care sa modific obiectul acţiunii , ȋntrucât debitoarea şi-a achitat debitul, şi solicităm obligarea acestuia doar la plata penalitatilor si a cheltuielilor de judecata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: -Christian- , utilizator 09:38, 3 Mai 2017
Buna ziua,
Care a fost solutia data de instanta?
In ce fel vi s-a transmis acea cerere in anulare?
Daca este o faza noua a dosarului formulati intampinare.
Solutia a fost una favorabila pentru mine, am castigat pe fond, iar debitorul a avut 10 de zile de la comunicare sa faca cerere in anulare. Pot formula intampinare prin care sa schimb obiectul actiunii, pentru penalitati si cheltuieli de judecata, avand in vedere ca a achitat debitul ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Mai 2017
-Christian-, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare ordonanță de plată arcturus_one arcturus_one Situație: SRL 1 a livrat marfă în urmă cu 4 ani SRL-ului 2, pe facturi. La începutul acestui an, SRL 2 refuză să plătească cv. mărfurilor livrate ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pentru neplata datorii catre asociatia de proprietari nectarya nectarya Buna ziua, Parintii mei sunt chemati in instanta in aceasta luna de catre Asociatia de Proprietari pentru neplata datoriilor acumulate din anul 2008 si pana ... (vezi toată discuția)
Despagubiri VictorArditti VictorArditti Am facut contestatie la executare pe niste cheltuieli de judecata. Nu am stiut ca ele nu au sanse sa se admita. Motivul meu a fost ca persoana care reprezinta ... (vezi toată discuția)