Am doua fetite in varsta de 3 ani...pot cere tatalui lor pensie alimentara...chiar daca acesta nu le_a recunoscut...urmand ca instanta sa solicite ulterior testul de paternitate. ...sau pot face testul ADN...cu fratele lor...acesta fiind recunoscut.
Buna ziua,
Intai solicitati instantei stabilirea paternitatii si, eventual in aceiasi cerere sau ulterior, stabilirea unei pensii de intretinere. daca in certificatul de nastere minorele nu au tata atunci ce obligatii are cineva care le-a tagaduit?
Bună ziua. Singura varianta posibila este sa solicitați stabilirea paternității și ulterior obligarea tatălui la plata pensiei de întreținere. Fără a fi stabilita paternitatea nu puteți solicita pensie alimentara.
Intai actiune de stabilire a paternitatii, apoi eliberarea unui certificat de nastere cu noile date referitoare la tata si abia apoi acesta poate fi obligat la plata unei pensii de intretinere.
Actiunea va fi facuta in numele minorelor de catre dvs ca mama si reprezentant legal.
Paternitate
FSEA
Buna ziua,
In urma cu doi ani aproape am avut o relatie cu o persoana. Aceasta persoana a plecat in Italia cu alta persoana si nu am mai stiut nimic de ... (vezi toată discuția)