avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... chemarea in judecata a unui minister
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

chemarea in judecata a unui minister

Suntem chemati in judecata alaturi de Ministerul Mediului judecatorie. Putem invoca exceptia de necompetenta a judecatoriei, fiindca procesul este in competenta Curtii de apel? stiu bine? Poate sa invoce aceasta exceptie orice parte care este in proces?
Multmesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 07:34, 21 Septembrie 2009
Procesele si cererile in materie de contencios administrativ privind actele autoritatilor si institutiilor centrale sunt de competenta Curtii de Apel, ca instanta de fond (art. 3, pct. 1 Cod procedura civila).

Exceptia necompetentei materiale poate fi invocata de orice parte precum si de instanta, din oficiu.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia necompetentei materiale ContSters42601 ContSters42601 Am avut o plingere in contencios adsministrativ depusa la Tribunalul bucuresti .La primul termen instanta a dat urmatoarea solutie:,,Admite excepţia ... (vezi toată discuția)
Competenta contestatie desfacere cim personal contractual minister Traian ionescu Traian ionescu puteti sa ma lamuriti intr-un aspect, va rog.recent mi s-a desfacut contractul individual de munca, fiind angajata ca personal contractual la un minister, prin ... (vezi toată discuția)