avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am prins angajatul ca fura, cum sa procedez in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am prins angajatul ca fura, cum sa procedez in continuare

Buna ziua , am o mare problema cu un angajat, am prins o cum fura, nu bate bon pe casa de marcat si pune banii in portofelul propiu. Mentionez ca am declaratia ei , a recunoscut ca a furat. Cum sa recuperez banii furati legal de ea?
Fie incheiati un acord cu salariatul , fie il actionati in instanta.
Daca nu rezolvati amiabil legea va recunoaste dreptul de a formula plangere penala.

Vedeti care este prejudiciul si daca il recuperati mai inainte de a face plangerea penala insa vedeti sa nu va duca cu vorba...

Cat este prejudiciul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputatie + desfacere disciplinar -urgent eujad eujad am 3 salariati chemati la convocare ptr lipsa nejustificata carburant. Conducerea vrea sa le si imput suma si sa le desfac contractul disciplinar . Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Modalitate desfacere cim greensea greensea Buna ziua Se constata lipsa in gestiune. Gestionara recunoaste in declaratie ca \\"isi mai acoperea din cheltuielile personale\\". Inteleg ca, potrivit ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca: viorel3039 viorel3039 lucrez intrun supermarchet cunoscut pe functia de casier si am facut o fapta nu chiar legala cum ar fi furtul.am dat la cineva cunoscut beneficiind si eu de ... (vezi toată discuția)