avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cheltuieli de judecata

Buna ziua. Am si eu urmatoarea intrebare la dumneavoastra. Am castigat un proces civil in care paratu este obligat sa imi plateasca cheltuielile de judecata. Doar ca din ce stiu eu paratul ar fi inchis . Intrebarea mea la dumneavoastra ar fi ce as putea face in situatia asta?? Imi mai pot recupera banii? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:30, 7 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti la dispozitie 3 ani din momentul ramanerii definitive a hotararii spre a fi executat, fie pe venituri, fie pe bunuri proprii.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Dar as mai avea o intrebare. Paratul cand am divortat a fost obligat la plata pensiei alimentare pentru doua minore si vreau sa va intreb daca el este acum in detentie nu as putea face nimic sa il fac sa plateasca incontinuare pensia alimentara pentru minore? Multumesc
Daca este inchis si nu are venituri/bunuri urmaribile nu puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara restanta Misha01 Misha01 Buna ziua, In urma unui proces lung de divort care s-a finalizat de curând, am obtinut custodia celor 2 minori aflati in intretinere. Mentionez ca actiunea ... (vezi toată discuția)
Divorþ. momentul de la care se plãteºte pensia de întreþinere stefan42 stefan42 Buna ziua, am si eu o intrebare : indemnizatia de crestere a copiilor se plateste din momentul introducerii actiunii de divort sau dupa pronuntarea divortului. (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiv urgent andra-celia andra-celia buna ziua, pensia alimentara se plateste doar retroactiv sau se poate plati si de la data ramanerii definitive a procesului de divort?va multumesc (vezi toată discuția)