avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Printr.O hotărâre judecătorească am fost înștiințată că voi fi executata silit prin confiscarea bunurilor personale sau poprire pe venituri,in urma unui credit pe care nu.am mai reușit să.l plătesc.Creditul l.am luat pe baza unei pensii de handicap psihic.Vreau să știu dacă am vreo șansă
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:59, 4 Mai 2017
Nu se poate da un alt raspuns general la intrebarea d-voastra decat: Foarte probabil, nu.
Insa executarea silita nu va poate lipsi de mijloacele necesare traiului asa ca aici v-am putea ajuta daca am stii mai multe.
@Cist a scris ..in alta parte:

Nu am luat credit cu ipoteca și nu sunt unica proprietara.Casa este moștenire.Iar banca respectiva nu acorda credite celor bolnavi psihic
Este vorba de 1000 lei.1200
Eu am schizofrenie paranoida
Momentan nu sunt salariata și am card de pensie de handicap în care intra 272 și alocația copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ziua Am primit de la Biroul Executorului Jubecatoresc ............. o somatie de executare silita pt neachitarea unui credit. La un moment dat ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana fizica Mihai Andreea Mihai Andreea am un credit la banca pe care nu l-am mai putut plati deoarece am ramas fara serviciu, nu am bunuri pe numele meu dar imobilul unde locuiesc este mostenirea ... (vezi toată discuția)