avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... mai exista cale de atac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

mai exista cale de atac?

In dosar actiune in pretentii sentinta la prima instant mi s-a admis Partea adversa a declarant Apel hotarirea instantei de apel a respins apelul ca nefondat si mentine sentinta data de prima instanta Definitiva Mai are vreo cale de atac parata?Pot sa cer executarea silita a paratei?

Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 21:14, 3 Mai 2017
Puteti cere executarea silita a paratei dupa ce legalizati hotararea.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca -um pot revizuii o hotarare definitiva, irevocabila, cu investire executorie RizeaCoralia RizeaCoralia am un litigiu de munca, am fost sanctionata disciplinar, am contestat decizia respectiva in instanta, instanta de fond a admis in parte actiunea formulata de ... (vezi toată discuția)
Apel sau recurs? MARIKO9 MARIKO9 Am avut calitatea de reclamanta intr-un litigiu civil prin care am solicitat obligarea paratei la plata unei sume de peste 100.000 RON. Instanta mi-a admis ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)